View Single Post
Staro 02.05.2008., 17:07   #8
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nakon kupnje novog diska navedenog u Mom kompu instalirao sam Vistu x64 sa ugrađenim SP1, instalirao sve drivere redosljedom, matična, grafička, zvučna između svakog restart.
Instalirao sam par programa koje koristim: iTunes, uTorrent i MSN, NOD32 Antivirus.
I neočekivano mi se dogodi BSOD. Događa se nakon cca 5 minuta rada nakon paljenja(utorent skida, itunes svira, i MSN radi što treba, i NOD32 čuva) nakon paljenja kompaIstestiro sam sa Memtestom pola sata(3000% coverage) 0 Errors, istestiro sam sa HDTune Error check, 0 errors, ortos 10 minuta ga vrtim cpu and ram - ništa.
SVE to na default postavkama u biosu .
Sad kloknem na 3.85GHz, 1GB kingmaxa na 1070MHz, grafa 860 2600. I prođe 3DMark Vantage performance.
Sad vi probajte objasnit ovo?!?!?! Apsurdno.
Dodajem kako sam probao više slotova za memoriju, promijenio sam SATA kabel od harda i utor na ploči za njega, malo sam pročačkao sve komponente u slučaju da nešto možda nije dobro sjelo.
Obično se dogodi kada promijenim stvar u iTunesu ili kliknem nešto u MSNu.
Temperature ne bi trebale biti problem, BigTyphoon i VF1000, 8CM piri po memoriji i NBu, HDD je na 22C hlađen 12CM. Uz sve to kućište je otvoreno, a i inače je ovo kućište šuplje na sve strane
Imate li ideju što bi moglo biti, što mogu probati i onda kako to riješiti?

Zadnje izmijenjeno od: MP950. 02.05.2008. u 17:43.
MP950 je offline   Reply With Quote