View Single Post
Staro 02.05.2008., 15:59   #351
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor razor i2c Pregled postova
McG nismo svi isti,neko nešto voli dok drugi ne. meni je clockanje ko neki hobi ajmo tako reći,jer to jednostavno volim raditi.
Znam da nismo svi isti i premda meni clockanje nije hobi, znam da se 965P pokazal i više nego odličnim chispetom za naclockavanje. Osim toga veće su šanse da budeš s tim E2200 udaril u famozni FSB wall, prije nego izvučeš 500+ MHz koji su te na prvom mjestu i zaintrigirali.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
McG malo pusti čovjeka sa Anti-OCerskim stavovima!
Ako nemaš nešto reć u vezi teme, nego samo spamat i mučit ostale usere svojim anti-OCom i tim nekim ženama noj to radit.
Da čitaš moje postove s razumijevanjem, umjesto brzopleto, skužil bi da ja njemu za clockanje nisam prigovoril. Čak i kad se moji postovi tebi čine spammom, u njima je uvijek zamaskirana pokoja korisna stvar. Znaš di se prijavljuje post, pa fino koristi tu opciju kad vidiš moje postove. Svaki sljedeći put kad budeš citiral moje postove, misleći i nadajući se da znaš kaj sam ja u tim postovima htel reći, brzina kojom budemo dotaknuli samo dno i pokupili ban, nadmašuje onu koja ti je potrebna da prijaviš post.
McG je offline   Reply With Quote