View Single Post
Staro 02.05.2008., 15:58   #350
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ma kakav problem, samo velim da mi nema smisla biti clocker (ili težiti k tome), a ujedno ne znati koju ploču kupiti. Kaj se tiče preporuke, meni je čisto svejedno kaj budeš kupil, pošto me clockanje zanima kolko i Severinin telefonski broj. Ako su obje ploče jednake po OC potencijalu (a kolko vidim po tvojim zadnjim postovima - jesu), onda kupi onu koja te jeftinije ispadne i voljno.
McG malo pusti čovjeka sa Anti-OCerskim stavovima!
Ako nemaš nešto reć u vezi teme, nego samo spamat i mučit ostale usere svojim anti-OCom i tim nekim ženama noj to radit.

Citiraj:
Autor razor i2c Pregled postova
McG nismo svi isti,neko nešto voli dok drugi ne. meni je clockanje ko neki hobi ajmo tako reći,jer to jednostavno volim raditi.
Razor pa ja imam P35-DS3 i ploča je OK, za tu DFI nisam siguran. Što se tiče DFI je poznat kao vrhunski OCer, ali nisam se imao upoznati sa tom pločom. Sada ako je ta ploča kao druge DFI ploče onda jednostavno je super (što se tiče mogućnosti i BIOSa).

Sada ako neko ima iz prve ruke da ti odgovori bilo bi dobro. Isto tako pogledaj dobro i odluči je l' ti ploča odgovara komoponentama, layoutu i svim ostalim stvarima. Krajnji FSB na obe ploče bi trebao biti 500+MHz!
Baja 001 je offline   Reply With Quote