View Single Post
Staro 02.05.2008., 12:26   #23
matman
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
sve to divno i krasno,ali ja imam kolokvije i ispitne rokove,tako da meni je super ,i uopce mi se ne slusa neki predmet 500 puta ,a cak i ako na roku ne polozis,cemu sluze parcijale?
NI meni, ali nedaju rokove. Parcijale su službeno pad, ali na mom ih nin nema. Daješ godinu kad ju počistiš. Znači bilo kakva parcijala znači godinu više studiranja...

A pošto su taj aspekt složili da nema rokova, onda bi bal bil red da idu do kraja pa daju "dodatne semestre".

A ne mi imamo presjek lošijih svojstava starog ruskog i bolonje...

edit: ali i to kak veliš, na svakom faksu je drugačije. Npr. fizičari: isti faks smo, 5metara su nam zgrade udaljene, a oni imaju rokove, još uvjek koriste prijavnice, pa ih profesori mogu vračat...

Možda najgore u svemu je to da svi imaju različite situacije, pa i relativno različite zahtjeve...

baš bezveze.

Evo, velim, meni jedino smeta (ma matematici) to da imaš jednu šansu ili čekaš godinu. Bilo je nekih pokušaja prije da se u 9. mj 4 tjedna drži "summer school" ali si najviše 2 predmeta mogo upisat i to samo iz DRUGOG semestra, ono wtf?

Što me podsjetilo, u americi se svaki kolegij održava svaki semestar. Prevedeno na naš balkonjski sustav, ako ništa drugo ako padnem predmet u 1. sem. i zbog njega ne mogu slušat slijednik u 2.. ako ima dovoljno takvih taj isti bi se trebao držat u 2. za nas. pa mi slijednik položimo u summerschoolu ne? Što nas dovodi do problema prostora. I vremena (profesorskog)

Zadnje izmijenjeno od: matman. 02.05.2008. u 13:05.
matman je offline   Reply With Quote