Citiraj:
Autor MAHER
sve to divno i krasno,ali ja imam kolokvije i ispitne rokove,tako da meni je super  ,i uopce mi se ne slusa neki predmet 500 puta  ,a cak i ako na roku ne polozis,cemu sluze parcijale?
|
NI meni, ali nedaju rokove. Parcijale su službeno pad, ali na mom ih nin nema. Daješ godinu kad ju počistiš. Znači bilo kakva parcijala znači godinu više studiranja...
A pošto su taj aspekt složili da nema rokova, onda bi bal bil red da idu do kraja pa daju "dodatne semestre".
A ne mi imamo presjek lošijih svojstava starog ruskog i bolonje...
edit: ali i to kak veliš, na svakom faksu je drugačije. Npr. fizičari: isti faks smo, 5metara su nam zgrade udaljene, a oni imaju rokove, još uvjek koriste prijavnice, pa ih profesori mogu vračat...
Možda najgore u svemu je to da svi imaju različite situacije, pa i relativno različite zahtjeve...
baš bezveze.
Evo, velim, meni jedino smeta (ma matematici) to da imaš jednu šansu ili čekaš godinu. Bilo je nekih pokušaja prije da se u 9. mj 4 tjedna drži "summer school" ali si najviše 2 predmeta mogo upisat i to samo iz DRUGOG semestra, ono wtf?
Što me podsjetilo, u americi se svaki kolegij održava svaki semestar. Prevedeno na naš balkonjski sustav, ako ništa drugo ako padnem predmet u 1. sem. i zbog njega ne mogu slušat slijednik u 2.. ako ima dovoljno takvih taj isti bi se trebao držat u 2. za nas. pa mi slijednik položimo u summerschoolu ne? Što nas dovodi do problema prostora. I vremena (profesorskog)