02.05.2008., 10:47
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor kontroler
kad otvaraš .doc sa OO ti neznaš da li to šta vidiš i šta piše bi tako izgledalo i pisalo u wordu. Došlo se do dekodiranja metodom pokušaja i pogreške, ugrubo rečeno.
Ali neču više zajebavat i oftopičarit, mada me to smeta.
I kod mene je bolonja dobro provedena. Jedina zamjerka mi se čini, ako sam dobro informiran, da u SAD-u se kroz jednu akademsku godinu održavaaju 3 ili 4 redovna semestra. Prvenstveno namjenjeni onima koji nešto nisu položili da ne gube godinu, ali genijalci to koriste da magistriraju nakon 2, 3 godine isto.
Naravno to je potrebno pošto im nedaju rokove bez da ponovno prolaze kroz slušanje kolegija, jer se pretpostavlja da su (a od nedavno SMO) preglupi da sami nešto naučimo pa izađemo na rokove.
E a kod nas, smatraju nas preglupim da sami nešto naučimo pa nam nedaju rokove + nema "dodatnih" semestara.
Neka me neko ispravi, ako sam u krivu, ali da su 3 sam siguran: "summer school", neznma dal ima ograničenja kolko kolegija možeš upisat u tim "izvanrednim".
Također mi se čini da postoji i neki zimski ili jesenski...
A kad malo bolje razmislim, to je velika stvar, pa da se ispravim NIJE dobro provedena.
A ovo ostale toček u "manifestu" su mi bezveze, ali neda mi ih se sad pobijat, odnosno iznosit moje mišljnje, pogotovo za financijski dio
|
sve to divno i krasno,ali ja imam kolokvije i ispitne rokove,tako da meni je super  ,i uopce mi se ne slusa neki predmet 500 puta  ,a cak i ako na roku ne polozis,cemu sluze parcijale?
|
|
|