View Single Post
Staro 02.05.2008., 01:24   #18
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor kontroler Pregled postova
ponovno: podrazumjevaš da imam windows?

ne microsoftovi programi ne mogu garantirat da je ono što vidiš ono što bi trebalo pisati.

Ne želim trolat, spamat ni ništa, nemojte se ljutit, samo mislim da bi to trebalo bit opća kultura... jer u protivnom mi nije jasno čemu je pdf i stvaran?

Čak mi je prihvatljivije da je djvu ili ps ili...
a ajde nije ko da ne postoji openoffice,a u ovoj njihovoj prici je najmanji problem format svega,vise me neke stvari koje su napisali zuljaju jer opet guraju mislijun gluposti,a ja moram reci da dosta toga kod mene na tvz-u dobro funkcionira,recimo ovo kod izbora predstavnika uopce ne prepoznajem ( kod mene su izbori svake 2 godine i normalno da se zaokruzjue jedan kandidat,onda tocka o nenajavljenim promjenama je isto sarena jer ako imaju predstavnika oni ih mogu na vise razina ranije saznat i cak dobar dio njih zaustavit,govorim iz iskustva :P ),onda neki od ovih zahtjeva na papiru divno i krasno zvuce ali su čista utopija 15 studenata u gripi je poželjno i ostvarit ce se kroz nekoliko godina,nema sanse da sutra bilo sto postignu po tom pitanju,ali ajde ima i dobrih stvari na tom popisu,ja sam vec i previse pricao
MAHER je offline   Reply With Quote