Citiraj:
Autor Jelc
Zato kaj ti je cijeli post inspiriran:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i...e-/385005.aspx
Neću ni spominjat pompozno korištenje riječi kao "Social Networking servisima..." i sličnim...
Poanta je u tome da je žali-bože da studoši tek sad kad su mediji malo popratili zbivanja sa srednoškolcima "dižu glavu"...isto tako je žali-bože da im trebaju "Social Networking servisi" da bi se dogovorili i išta poduzeli...
Ono-da nema Facebook-a bog zna kaj bi bilo sa studentskim pravima
Nadam se da shvaćaš kaj sam mislio reći ovim postom.
|
Shvacam.
Nisam uopce citao onaj tekst sa Indexa (nisam ga ni sad, al kuzim gdje ide).
Istina je da nije divljenja vrijedno da tek sad studenti reagiraju, ali sta sad. Zvucat ce kao klisej, ali bolje ikad nego nikad, zar ne?
Ismijavati Facebook kao soc. netw. servis (sto ne koristim pompozno, vec se bavim takvim stvarima, znam im mogucnosti, i prakticne i teorijske implikacije) je isto kao ismijati Google kada netko kaze da je tamo nasao neku informaciju. Internet postoji, ima vise upotreba i zasto ga ne iskoristiti za nesto vise od "poakanja"? Mislio sam da ces covjek koji je dosta na netu imati vise razumijevanja i da neces toliko patronizirati Internet kao mjesto gdje se samo gluposti odvijaju.
Onaj Blog je pokrenut od strane neke studentske udruge, a informacija se siri internetom. Ne vjerujem da ce ekipa, ukoliko se skupi ljudi, dogovarati prosvjed izmedju 2 chat replyja, vec koriste internet kao sredstvo komunikacije, a ne donosenja sudova i odluka.