View Single Post
Staro 01.05.2008., 07:49   #76
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Ja sam se zabavio u vegas 1 sa 6600 gt na pola detalja.
Sad sam vidio vegas 2 na novoj grafi i reko wow. Bolje izgleda sve super.
Samo malo su texutre izmuljane itd. i nakon pola ure shvatim da sam se više zabavio na 6600 gt kad sam igro igru a ne detalje i fps-ove lol.

U ono doba , michel igraše sve igre na 6600 gt. Michel se zabavi.
U neko doba michela zazove glas.... kupi novu karticu i zabavi se.
Otad mišel provaše i unninstaliraše svaku igru. AC postala ASScreed.
HL2 igra sa lijepom vodom. Counterstrike benchmark , 3dmark izbrisan.
Crysis mi ide na high ali nedostatak rama počme ubijat.... pa izbriši crysis pa ovo pa ono. Na kraju dana shvatiš da si platio 1200 kn da bi zaključio da su trenutne igre sranje.

I ja sam se intenzivno bavio tom mišlju zašto me igre ne zabavljaju toliko u zadnje vrijeme.I došao sam do zaključka da sam vjerojatno ostario
Kod mene bi priča išla ovako,nekoć žile igrao na X850XT i zabavljao se na milijun fps-ova.Onda je kupio 7800gt i imao još više fpsova,ali je zabava počela opadati pa ju je na kraju prodao i te pare popio od muke
I sad pošto ima para da troši na komp,ima bolji komp i više fpsova nego je tada imao,a ne zabavlja se više skoro pa uopće.
Je,90 igara danas su sranje.Tu u tamo naiđe nešto da malo razbije monotoniju,a upravo time vegas2 obiluje.Na zabavametru gdje bi vegas2 bio naspram vampire the masquerade bloodlines npr.,na ona je žiletu štekala na FX5600.I kako se žile zabavljao,nije mu padalo napamet da izgasi
žile je offline   Reply With Quote