View Single Post
Staro 13.04.2004., 15:02   #12
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by perich
ok, priznam da nisam koristio nijedan drugi nacin osim "svog" navedenog. probacu tvoj, al jedno pitanjce:

Gknot bi bio nesto kao "shell", recimo generator skripti za neke programe i pokretac nekih programa, recimo to tako...

Kaj Dr.DivX koristi za enkodiranje (ko sto se u GKnotu koristi VDub)?

Kolike su mogucnosti podesavanja dimenzija slike, kompresije, bitrate-a, bla bla...

Dosad sam sa GKnot kombinacijom imao super iskustva (jedino kaj mi 2-pass kodiranje videa od cca 1,5h traje oko 3-3,5h na doljenavedenoj mashini), prvi problem mi se dogodio s tim Chaplinom....

Ok, na kraju opet, jel ima ista a da provjerava ispravnost VOB datoteka?
Ma tako je ! Gknot kao i drugi tzv. programcici i jesu samo shellovi ! I tu je njihov nedostatak jer ne cine cjelinu...DrDivix je samostalan i samodostatan program i za enkodiranje koristi definicije i varijante DIVIX codeca...Sto se tice prefomansi i mogucnosti imas sijaset funkcija i modusa podesavanja na bezbroj nacina.Osobno ne koristim DIVIX enkodere ni dekodere,ali koliko sam upoznao Dr.DIVIX kad ga isprobas vise se neces javljati na forum da imas problema s tim i tim i tim .....vidjet ces...ako imas puno filmova svakako isprobaj Dr.DIVIX. Moja preporuka.

tin. je offline   Reply With Quote