Pa ljudi ja neznam sto je vama. Odakle vam ideja da pc ima problema s trzistem igara?? Od ovih par izjava morona koji neznaju sto je igra pa izmisljaju razloge lose prodaje? Opet ponavljam witcher ( eskluziva za pc da napomenem kada vec vi stalno spominjete neke esluzive za konzole ) se prodaje odlicno i iznad svih ocekivanja a i mnogo je takvih primjera, ali to su obicno igre koje se ne reklamiraju puno i ciji proizvodaci nisu najglasnija djeca u kvartu. Takoder su to cesto i malo ozbiljnije igre pa ih mnogo ljudi ne primjeti. Orange box, kojeg eto ima i na konzolama pogodite gdje je bolji? Pa na pcu naravno. A dali se dobor pordaje?
Samo molim ljepo da prestanete kao babe dozivati kraj igranja na pcu jer se to nece nikada dogoditi, vjerovali ili ne. To sto jedan megalomanski projekt kao crysis ispadne jedna glupost i poluproizvod, ako i to, ne znaci da ne postoje i dalje normalne firme koje znaju sto ljudi zele. A odgovorni za crysis se mogu slobodno malo maknuti sa scene i prestati davati tako pametne izjave koju samo demonstriraju na sto su spali (skupa s odgovornima za prebacivanje ut only fransize na konzole i onda portanja istog jada na pc??? Pa mislim ako to nije uvreda onda neznam sto jest ali zato se ut ne prodaje nikako pa neka ima konzole sa srecom ). Kao mala djeca vicu nisam ja kriv, netko drugi je kriv.
Uf jos nesto da pitam, dali se ikada culi za blizzard?? Pa nebi njihove igre mijenjao za sve konzole na svijetu ( tu dakako ne ubrajam masovnu svjetsku bolesnu infekciju wow koja sama moze drzati igranje na pcu u pogonu ). A tako bi mogao do preksutra nabarajati.