View Single Post
Staro 30.04.2008., 11:14   #234
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Koji će mu 2.2v za 24/7 s 2GB stickovima? Čemu uopće gaziti takvu memoriju na neznam kakvim taktovima za 24/7 rad?
Čisto onako ja_imam_veći. A i Q je tu ako ide na veći FSB čisto da možež memoriju vieš naložit.

Citiraj:
Autor Rux Pregled postova
caka je sto do sad evo koliko sam dizao nikako se nije resetovao ili pokazivao errore na testiranju sto je stvarno iznenađujuće! probacu danas dok dodjem kuci dizati ga, ali tek sam sad skontao da na ovom intelovom chipsetu nemogu pojedinacno dizati ram i cpu vec zajedno ... a cpu mi je 3.2 sto znaci na stocku cooleru mocu maximum 3.3 - 3.4 ghz pa cu vidjet sta ce mi reci za memu! dok odradim postacu ovdje stanje na frontu

e sad, ja kad sam porucivao ram kad sam i komp trazio sam OCZ-ov 800 (1000) Platinum XTC kit, ali ga nisu imali kao ako za mjesec dana dodje vratim im ovaj kingmax i uzmem taj! brijem da taj ocz mora ic 1100 bez problema ... uz to da nabavim dobar cpu cooler .... znate li sad trenutno najbolje rješenje za hladjenje Quada zrakom ?
Hmm 3400MHz @ stock cooler , što se tiče OCza pa nisam siguran da bude išo toliko ali vidjet ćeš kad uzmeš. Što se tiče Ocerskih stickova bilo ti je na tržnici 2*1GB Ballistix 1066 za ~350 kn!

Što se tiče 24/7 rada to nebi treba bit problem sa budućim boljim hlađenjem!
Baja 001 je offline   Reply With Quote