lik njake oko piratstva, a ja neznam dva covjeka koji imaju original igre za ps2 ili ps1. ps3 jos uvijek odoljeva jer nema chipa, no cim izade dovoljan broj naslova, izaci ce i chip.
a to kaj glupavi programer u tri do pet godina razvoja neke igre, na kraju izda poluproizvod, njegov je problem, a ne problem gusara i inog.
kako su mogli sloziti cod ili bf? i naravno da sam si kupio original i nije mi zao nagraditi njihov trud. i tako sa svim originalima do sada. recimo guild wars. vrijedi i duplo ako se mene pita.
istina je da je piratstvo uzelo maha, i da je vecina pc igara zapravo piratska.no da nisu tako pohlepni i gramzivi, vjerujem da bi bilo vise originala u rukama igrace zajednice. kaj nebi dao stotinjak kuna za crysis.ok, no skoro cetristo, ipak si razmislis. da zele ici na kolicinu, a ne na gramzivost, prodavali bi deset puta vise naslova, a to bi u konacnici bilo puno vise nego sada, kada prodaju odredeni dio originala dok s druge strane zbrajaju gubitke od piratstva.
i onada, da doskoce piratstvu manjim cijenama,i pristupacnijim softwareom za krajnjeg korisnika, oni doskoce tome novim nametima i osnivanjima nekakvih suludih agencija koje kaznjavaju maloljetnike. ispravno, no suludo.
stoga, nek lik zajebe s tom spikom. svoj promasaj igre koja je najavljivana kao nesto posebno nece opravdati pljuvanjem i plakanjem oko piratstva. da je napravio bolji posao, vise bi ljudi to odlucilo igrati on-line, pa bi i broj prodanih kopija bio veci. ovako, igraca zajednica napase oci u spu, i to onako, s gorkim okusom u ustima, i naprosto izbrise crysis s kompa. valjda mu je to dovoljan razlog zakaj ljudi ne kupuju original njegove uber igre