View Single Post
Staro 29.04.2008., 22:35   #1437
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ak smo mi ( ovce ) potpisali ugovore po jednim uvjetim i tada su nam odgovarali - eh , nazalost to je to , nema tu puno filozofije ... kad na t-mobileu npr. rade akciju za privuci nove pretplatnike kao sad pa nude prvih 6 mjeseci da dobijes duplo svoju tarifu - e ja ne vidim da se javljaju stari pretplatnici da dobiju i oni to isto ... zato mi ovo jadikovanje , prigovaranje i bunjenje ne drzi vodu , jer sami smo si krivi ocito sto nismo cekali do sad da predjemo do sad na amis , jer da smo cekali do sad onda bi na t-comu ostavio jedno 4 puta vise nego sto sam ostavio 'zlocestom' amisu ...
Nova akcija tipa ove bonus 500kn > DA
Amis dijeli korisnike na stare i nove trajno! Stari 2mbit za 168kn, novi 4mbit za 168kn trajno.

To ne radi niti jedan isp, daju ti par mjeseci brzinu koliko ide veza i onda placas regularno ko stari korisnici.
A ovo sto Amis radi je diskriminacija i to je pokusao skrivecki napraviti sa lecima koji izgledaju ko da ih je malo dijete radilo.

Da li se je netko zalio kada su pravilacili korisnike sa 50% cijene prvih 6mj?
Naravno da nije jer je to uobicajena praksa kao kod t-mobile-a t-coma i ostalih, ali ovo odvajanje korisnika bome nije. Isto tako necu se zaliti sto nemaju ugovornu obvezu jer potpisuju novi ugovor sa novim uvijetima.

Bono je offline   Reply With Quote