View Single Post
Staro 29.04.2008., 22:18   #1436
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
mister m lose si ti to izbazdario prije braka.....

gle nije stvar da sam nezasitan vec njima nevalja racunica. ja bi presao preko toga da su im dali 500kn bonusa besplatno kokodakanje za stalno al kad im daju jos i duplo vecu brzinu e to mi nije uredu. tj boli me k jel je ili nije uredu ja sam bacio racunicu na papir i meni se isplati raskinuti ugovor i uzet njih ponovo po tim uvjetima i to je to.

kao sta sam vec rekao nema tu nikakve ljubavi ovo ono sve je stvar brojeva ili ti kuna koje ja zaradjujem.
Ak smo mi ( ovce ) potpisali ugovore po jednim uvjetim i tada su nam odgovarali - eh , nazalost to je to , nema tu puno filozofije ... kad na t-mobileu npr. rade akciju za privuci nove pretplatnike kao sad pa nude prvih 6 mjeseci da dobijes duplo svoju tarifu - e ja ne vidim da se javljaju stari pretplatnici da dobiju i oni to isto ... zato mi ovo jadikovanje , prigovaranje i bunjenje ne drzi vodu , jer sami smo si krivi ocito sto nismo cekali do sad da predjemo do sad na amis , jer da smo cekali do sad onda bi na t-comu ostavio jedno 4 puta vise nego sto sam ostavio 'zlocestom' amisu ...
Router je offline   Reply With Quote