View Single Post
Staro 29.04.2008., 21:03   #13
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Boju sam ostavio ipak za kasnije... to je puno laksi dio posla.

Ovaj tezi dio posla je naizgled nistavan, jer se stvarno niti nece vidjeti kak treba

Uglavnom, zadnja 2 dana potrosio nekih 9h rada za izradu custom "backplatea", ako cemo ga tako nazvati:
stara skurena asrock maticna (krepao dio za regulaciju napona procesora) je bila donor dijela dijelova; ps2 utora za tipkovnicu i misa te bezuspjesnog pokusaja usb utora...

maticna (vec malkec udarana):

uesbe:

ps/2 (vec sam bio radio na njemu kad sam sliko), slican je i za misa samo zelene boje:

Iz chipoteke dosle neke stvarce, hvala starom kojem je to usput s posla. Ima tu: ps2 muski konektori, usb muski, usb sa backplateom (vrlo dobro ce mi posluziti jer sam onom prethodnom s maticne potrgo pin, pa mi se nije dalo zezat s tim):

zatim, donor za audio jackove i backplate za iste je bila stara zvucna, takoder na slici sakata:

na kraju sam iskoristio taj limic zvucne dokraja, ugradivsi i ps2 portove na to, pa je to zgledalo ovako:

koristio sam "municiju" za pistolj za vrucu plastiku a kako doma nemam pistolj, za otapanje je koristila lemilica od 35W i stari vrh:

nakon toga malo za opustanje sam iskoristio rupu za gumb od floppy-a (koji nece postojati) na prednjoj masci za front usb:

zatim sam poslikao komponente koje ce biti u kompu, slika grafe vec postoji gore...
maticna:

1GB sdrama:

proc prije i nakon poliranja:

sunon 80mm koji ce ici na proc, nazivni radni napon 24V (citaj na 12V necujno i predobro hladi):

tolko sam dosad napravio... bila je ziva jebada sa 9 zica za jackove i jos 12 za ps2 utore... sad me ceka jos veca: produzavanje vga konektora koji se upikne na grafu, dosao sa grafom...

zasad, LP.