Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 13.04.2004., 10:07   #1263
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking dakle da rezimiramo....

pretpostavljam da je nakon ovih Uskrsnjih praznika i puno ica i pica proslo kroz vase pozerake,pa sam ziher da je kolicina potencijalnih kandidata za mjesta u Zderonjama blago receno
povecana.....nemojte mi sad kuka t i plakat, palamudit,jer sve su to vasi zubeki natukli.. pa shodno tome sad i krepavajte u premalim hlacama i slusajte podsmjesljive komentare vasih "boljih" polovica...ono tipa:dragiii,kaj se to meni cini ili i iz one stocne vage ispadaju zupcanici i federi.... ? a ja se same mudre drzim i smisljam nacin kak da maznem jos koju snitu kuhane sunkice,uz to male hrena, na domacem,punicinom kuruznjaku i sve to zalijem sa ledenom Zujom!!! a sve uz izliku da je steta da propadne tak fina papica!!pesek i micica su se totalka primirili i uopce ne dizu glave kad neko od nas otvara vrata od frigidigija:mislim da je i njima puna kapa kozice i masnog od sunke(juniorka ,nanu joj, hice najbolje!) ,ili od jajceka(jr.) ili od koski kaj su od mene ostale(purek bez nogu,odojcek bez buta i rebric,puajcek bez krica i vrata etc,etc..... ), makar se od ovog zadnjeg bas i nisu mogli najesti jel ja temeljito sve poglobam,tak kak saki Zderonja mora "obraditi " komad s koskom u sredini..!!

dakle,glede i unatoc jucerasnjem "obedu" -tja ,moral sam kotlovinu nutra pripremat,i silnoj navali gostiju,cestitara i familije, sa radoscu mogu konstatirat da mi je u "rezervi" ostala skoro ciela "rolsunkica"!!!! koje li srece,kojeg li odusevljenja!!!

ps:nadam se da junior i njegova horda s kata nebuju otkrili moje tajno skroviste,jel inace...a tak sem si zmislil da bi mogel napravit neku salatu,mjesano sve:sunka,odojek,kotlovina,morti koji komacek pureka...sve to zmesat u francusku salatu i polafko uz kuruznjak i mladi lukek "obedvati" danas navecer kad dojdem dimof!!

kaj mislite Zderonje? meni se najvise jede mesina drugi,treci dan nakon praznika!! a Vama??: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote