View Single Post
Staro 29.04.2008., 09:32   #55
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Ja nikad nisam dobio ban, što ti nemožeš reć za sebe tako da nemoj mi pametovat.
A druga stvar, ja sam se obraćao Gordonu. On ima 19'' ws monitor. Na tom monitoru i 3850 i 8800Gt sve vrti na high. Amen.
I de molim te objasni mi kako sam ja to nepristojan?
Ma pazi..ti spominješ nekakvu 9550SE i 3000+,jesi ti kršten? Sad si tek napisao 3850 i 8800GT..normalno da vrte sve,pa imam i ja 3870 i sve radi na 1280x1024 na max..i Crysis isto..al to je više i stvar clockanog proca,3gb rama i clockane grafe..nego stock konfe recimo..bilo bi bar 25% sporije..da je sve na stocku..

Ma znam da si se gordonu obraćao,al jedna stvar koju ne trpim na forumu je bezobrazluk i arogancija..izrazi tipa pametovanje,pričaš gluposti i ostali nemaju mjesta na pcekspertu..ako mu imaš šta reći potkrijepi to primjerima, i daj mi link di 3000+ i 9550SE vrte WiC na 1280x1024 fluidno..to te lijepo molim..jer je krešo tu testirao 3850 na toj rezi i max-u..i dobili su 9 fpsa...EOD.

Što se tiče nepristojan..objasnio sam ti,možeš 101 stvar reći i bez dugog jezika,čovjeku lupi par linkova,objasni mu lijepo,zato si tu,ako nešto znaš a on ne..da mu pomogneš..a ne se qurčit...Eto,to je amen.

A moj ban je bio zbog jednog talenta isto kao ti sad,i na kraju ja dobijem ban..al eto,umrem bar za pravdu..pravi holy paladin sam...evo,i na WoW me sad vraćaš..koji ti je?!
thedream je offline