View Single Post
Staro 28.04.2008., 23:00   #242
runner_kt
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Ja imam a210-16f, i nisam u zadnje vrijeme imao nekih problema osim tog touchpada koji ne radi na xp-u u dual modu. Inače, čitajući vaše postove, krajnje sam nezadovoljan kako laptopom tako i njegovim proizvođačem/serviserom/distributerom. Totalno su neorganizirani svi redom. Inače, ovo mi je druga toshiba jer sam radio reklamaciju 3 dana nakon kupnje tj. 27. prosinca zato jer dvd-rom uopće nije radio. Ono, kupiš novi lap i odma ne valja. Jedva sam ga zamijenio nakon 5 dana, ovi iz trgovine tu u Kutini zvali u Zagreb glavnu šeficu, pa ona odbila, pa sam se tam počeo svađat i rekao im neke stvari, inače htjeli su ga slat u servis i da ja budem mjesec dana bez laptopa koji mi je hitno trebao, a povrat love nisu htjeli dat, pa je na kraju jedva mukom odobrila zamjenu.
Ajmo sad o samom laptopu: prilično me nervira to zagrijavanje i potrošnja baterije, temp mi ode na 70 c ponekad! što mi se nimalo ne sviđa
A pošto je baterija slaba za tako žedan laptop, odma se umanjuje svrha tog prijenosnika.
Trebalo bi se raspitat o iskustvima drugih korisnika, jer smatram da je bar 200-tinjak laptopa prodano na tržište.
runner_kt je offline   Reply With Quote