Citiraj:
Autor BladeRunner
Samo da nadodam. Gordone opet pričaš gluposti. Ja sam sa svojom konfom igrao Crysis, MOH:A, NFS:PS, COD4 i još par novijih igara sve na high, reza 1280*1024 i svaka je radila super osim crysisa u velikim bitkama.
A svjedočio sam na svoje oči WiC na A64 3000+,1gb rama i 9550SE da se vrti bez problema, također moja druga konfa vrti NFS:PS, Stalkera i Witchera bez problema. To što ti gledaš u fraps a ne igraš, tvoj problem. To što ti se možda nešto kolje i ubija perfomanse, opet tvoj problem, ali sve u svemu potrošio si previše slova na pričanje gluposti u tom postu.
|
Za divno čudo..pa opet si nepristojan

..nikako ti doći glave da se banančuge dobijaju radi toga..
Vidiš,krasne li igre..ja sam vidio na 3850 da se brejka WiC...ne znam na kojoj rezi taj igra..800x600? low?
Jako zanimljivo..jer 9550SE je 200/400 kartica..128bita..da ne govorim jedno 7x sporija od 3850...al nema veze..
Ti si vidio..tako i je..a ja vidio da se STALKER brejka redom na svemu živom i mrtvom na 1900x1200..a to je reza Samsunga 245B..kojeg si namjeravam ubosti..i šta ću sad?!...kupiti 17'' LCD...
Pa normalno da čovjek pati na framerate..ako je igranje na 1024x768 danas smisao kupovanja grafi od 2500kn..onda kvragu sve..
Ne moram ti jasno,govoriti..da su konzolitis prerade dosta zahtjevne kad se bace na PC..