View Single Post
Staro 28.04.2008., 18:21   #335
Crimecop
..::..u prolazu..::..
Moj komp

Crimecop's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Evo pogleda san jučer One missed call film je sranje ,očita kopija Kruga samo su to malo izmješali ,jedva gledljiv.
Netko je reka da je 1408 dobar horor sad ili se šalio ili sam ja neki drugi onda film gleda
Fracture s Hopkinson je neloš film ,malo postane zamoran zbog spore radnje ali dobar za ubit vrime.
No country for old man me isto razočara jer rasplet je ajme majko i dogodi se u 2 min i kraj filma, inače sama priča i radnja ok.
The number 23 isto ajme majko od filma također teško gledljiv i niti malo strašan (s obzirom da je treba biti neki horror-triler).
Eastern Promises preporučam dobar film s Viggom Mortesenom i jeb.čem Monike nam Belluci, Vincentom Casselom .
Za vikend ću pogledat There will be blood svi pričaju da je odličan i da je Daniel Day Lewis zaslužija Oscara tako da virujem da ću uživat u filmu

Mislim da općenito u zadnje vrime (nekih par godina) se rade poluprosječni filmovi u dragom nam Holywoodu zbog teškog pomanjkanja kreativnosti a samim time i zanimljivih scenarija, a i sama činjenica da se rade remakeovi japanskih i drugih europskih filmova i to samo par mjeseci nakon orginala govori o tome koliko su očajni filmski studiji u pomanjkanju vlastitih im ideja.Kroz zadnjih par godina može se na prste izbrojat koliko kvalitetnih filmova je iz holywooda izašlo.

CPU: Intel i5 750, 2.66GHz, socket 1156
MBO: Gigabyte P55-UD3, s1156, Intel® P55
RAM: 4x2 GB DDR3 Kingston, 1333MHz
GPU: MSI GTX 770, OC Twin Frozr
HDD: WD Caviar Black 1TB, 1001FALS, SATA II, 32Mb Cache
PSU: FSP Raider 650W
OPT: LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
CASE: Antec 300, black
MONITOR: LG Flatron W2361V-PF 23",black, 16:9, Full HD

TIPKOVNICA: Logitech G105
MIŠ: Logitech G700 & SteelSeries Qck+
ZVUČNICI: Logitech S-220, 2.1
GAMEPAD: Logitech ChillStream
TV KARTICA: AverMedia AVerTV DVB Super 007
HDD STORAGE: Western Digital 2TB & Seagete 2TB
EXTRA: Playstation 3, slim 160GB

Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 28.04.2008. u 19:42.
Crimecop je offline   Reply With Quote