View Single Post
Staro 28.04.2008., 17:19   #12
pimp
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
OK, a daj mi još reci jel pucanj realističniji na, recimo X-Fi nego što je na nekoj, recimo ALC888? Znam nekolicinu "gejmera" i njima je samo bitno da na komponentama ili u opisu piše "gamer" ili "for gamers". I onda kad im netko dođe u posjet, onda slijedi inventura kompa. Gle ja imam Abit Fatal1ty, X-Fi Fatal1ty, XFX Fatal1ty itd itd i to ti je sve za gejmere. I kad im kreneš s pričom da im to neće pomoć da budu bolji u CoD 4 ili UT-u, onda polude. No da se vratim na temu. Razlike u zvuku kod igri i u općoj primjeni između X-Fi i onboard zvučnih praktički nema. Osim ako niste neka vrsta sound freakova pa čujete razliku između 440 i 441 Hz i profesionalno se bavite ugađanjem klavira.

evo ti odgovora sto ce mi , krava mi se treba teliti pa sam postavio mikrofone u štalu i sad trebam kvalitetniju zvucnu da cujem kad mi se krava teli , jer ima više nacina mukanja u kojim ona pokazuje svoje stanje i kako se osjeca , zato mi treba kvalitetna zvucna do 300kn a i usput bih igrao cod4 u mp..

zadrži te price za sebe i svoje gejmere...ja sam samo trazio jebenu preporuku zvucne kartice do 300kn koja bi se koristila u igrama najviše.... više nemžeš ni nešto tražiti a da ti svi dođu soliti pamet..... koliko je prije bilo ljepše na ovom forumu kad je bila normalna ekipa koja je htjela pomoci

sarkasm i bullshit off

ova integruša na maticnoj mi ne radi i trebam neku novu zvucnu , eto zasto mi treba , i zelim dati 300kn da bude kvalitetna neka ( jer uz mp gaming i slusam glazbu , (da ne povjerujes))