View Single Post
Staro 28.04.2008., 16:21   #5
mcclarion
Premium

mcclarion's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
radio sam na aceru - tojest dovodio sam ga u red xp - antivirus- driveri i to --
malo sam testirao i 6720 ..
ne mogu ti preporučit niti jednog od njih ( ja bih isao na 6820 - puno bolji lap ) ali to nije pitanje u ovo thredu pa ću ti pokušat pojasnit

acer sam po sebi ima dosta lošiju podršku od hp-a što konkretno znači ako ti se desi neki problem s driverima - kao meni .. teže ćeš pronać rješenje i dovest stvar u red - nije ne moguće ja sam uspio ali kažem uz nešto više truda ...
jednom kad sam ga upogonio stvar u principu solidno šljaka i radi kako treba radit mada se ne mogu otet dojmu da je rjšenje hlađenja malo čudno ( s donje strane laptopa )
ekran isto nije naj svjetlija točka - naime čisto prosjek - ništa više ništa manje ..
za te novce niti ne možeš očekivat neku strašnu masinu ali obavit će posao ..
hp s druge strane ima klasično rješenje hlađenja s ljeve ( gledajuci prema kompu ) strane koje pak može malo živcirat ako spustiš ruku kraj lapa a puše ti topli zrak na ruku ..
kucište je tak tak .. poslužit će
acer ima u globalu robusnije i kompaktnije kućište ali kućište na kojem je cijela gornja ploča napravljena iz jednog dijela pa se kretanje po touchpadu ponekad zna interferirtat kad drziš obje ruke na racunalu .. ( uzmi ovo s rezervom ali zna se dešavat )
hp s druge strane ima klimavije i škripavije kućište - krhkije rekao bih ali ok i problema s touchpadom nema ..

ekran je po subjektivnom dojmu bolji od acera - hp mislim da dolazi s predinstaliranim os ( vista ili xp ) pa je s toga problem s driverima manje izražen to jest u pravilu sve radi outh of the box ..

ovdje bih osobno dao mali prednost hp- s obzirom na ekran i podršku

moraš odlučit za šta ce ti služit lap - ako je office ja bih birao hp za zahtjevnije operacije acer ima više snage .- u svakom slučaju kompromis ćeš morat radit ili vidi koliko možeš rastegnut za 6820 - puno bolji lap ( znaju bit na akcijama po 5500 )
mcclarion je offline   Reply With Quote