View Single Post
Staro 28.04.2008., 14:14   #1420
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
Pa kaj je vama ljudi... smanjiti ce cijene, povecati brzine i sve će biti ok.
Što plačete za 1 mjesec i 100 kn uštede, kad ste sa Amisom već svi do sada ušparali??? .... preko 1000kn svaki.
Drugo, opcija za free zvanje fiksnih brojeva traje već skoro godinu i vjerojatno ce ostati zauvijek.
Treće, odite na Iskon slobodno... samo pogledajte prije recimo hr.org.iskon ili neke postove tu na grupi... ono, sretno vam bilo.
Neki ljudi bi ovdje stvarno kruha preko pogače...

Toliko!!!!

Ajde malo smanji ton i vrijeđanja, pa pročitaj sve što sam napisao.
Prvi sam hvalio amis kad su stvari štimale, a kad ne štima uvijek ću reći kaj ne štima. U zadnje vrijeme više su nego česti prekidi u radu telefonije, resetiranja routera, padovi brzine, slovenski alternativni link. Niti jedna od tih stvari nije presudna za nezadovoljstvo, ali sve one zajedno u kratkom vremenskom periodu me čine vrlo nezadovoljnim. I onda vidim ovo za nove korisnike. Znakovito je i to da tu akciju još nisu stavii na web. Nek ponude nešto i starim korisnicima, ali mogli su te akcije i pogodnosti istovremeno objaviti i staviti na web.

O kojoj ti uštedi od 1000 kn pričaš i kakav te t-com drži?

Moj susjed istu uslugu koju ja imam plaća nekoliko kuna skuplje, a svi ovi problemi koje sam gore naveo su mu nepoznati, a nije ni na t-comu ni na amisu. U odnosu na njega sam uštedio možda 50 kn...

Amis je kod nas prije godinu dana bio najbolja opcija, a sad ima u najmanju ruku jednako povoljnu konkurenciju.