Ako ne nađeš informaciju na insanelymacu vjerojatno ju nećeš ni naći.
Inače, ja sam nakon dugo vremena danas opet stavio mačku na pc, najnoviju verziju, pa evo da dodam nekoliko friških misli, nakon instalacije.
Ovo je prva koja mi je proradila bez greške, i bez dodatne petljancije, na mom sadašnjem hardware-u. Sve sam instalirao odmah s dvd-a, jedino sam mu printer instalirao naknadno povukavši oriđiđi drivere s canonove stranice.
Mali hint za one s 4 gige meme kojima se smrzne za vrijeme instalacije - ili iyvadite dve gige za vrijeme instalacije ili na početku instalacije u verbose modu ograničite količinu memorije na 2 gige. Nakon instalacije normalno mi prepoznaje 4 gige. Ispravno prepoznaje i memoriju i cpu.
Mada je prepoznao grafiku i nudi mi sve rezolucije za monitor slika mi je nekako mutna i tamna, a slova pomalo nečitka, morat ću se malo s time pozabaviti.
Već sam gore nabacio office 2004 za mac i sad ću i final cut pro i onda mogu počet i nešto raditi na hackintoshu

Dosad nisam pokušavao ništa raditi na osx-u već ga samo intalirati, ali ovaj put ću probati i nešto ozbiljnijih stvari. Za sad mi je sve nekako čudno mada sve pronalazim i snalazim se bez ikakvih problema. Toliko za sad javim se kad malo dublje uđem u problematiku. I da, safari mi je katastrofa - odmah sam puknuo gore mozillu.