View Single Post
Staro 27.04.2008., 19:13   #21
Marijica
Registered User

Marijica's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
A gle, lagano može i on lagat pa ne pisati ništa kaj zna, nego te ispitivati. Barem to nije teško
Od datuma rođenja može dobiti djelomični JMBG, zadnjih par brojeva mora pogađati (a čisto sumnjam da je toliki sretnik; ako je, nek mi ispuni listić za Bingo ).

Ja bih taj tvoj problem riješio tako da, prvo njega zamolim lijepo da prestane bit papak, drugo - otišao na policiju i prijavio slučaj, ili prijavio ga ISP-u na abuse službu (s time da bi ti onda morala znati njegov IP u određenom vremenu). To su legalni načini, preostala riješenja su da ga ignoriraš pa nek priča sebi u bradu ili ako ga baš želiš upoznati, vidjeti tko jest on - skupit par dobrih prijatelja, objasnit im o čemu je riječ i naći se sa njime.

Mada, ignore na skype-u pa nek se nekom drugom uvaljuje bez da se predstavi.

ma to mi je se dogodilo pa mi je sve svjeze i totalna zbrka u glavi,pa mi je trebalo malo ostalog misljenja da si poslazem u glavi sta da napravim.uglavnom nije saznao neke stvari koje su ga zanimale ispitivanjem jel nisam pala s marsa ,ne poznajem ga..i vjerovatno je bio iziritiran sta nije doznao pa mi dao odo znanja da bez obzira na sve on to moze saznati...prvo sam zamolila ..bas tako da ne bude papak..a i ignoriram na skypu.za sada,mislim nije mi do batinjanja ako nije neki kreten,no ako se nastavi to zajeb... na bilo koji nacin morati cu razmisliti i o tome..barem o dobrom upozorenju.hvala svima
Marijica je offline   Reply With Quote