View Single Post
Staro 27.04.2008., 16:21   #834
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
Evo konačno sam i ja dočekao optimu u svojoj kući. Telefon mi prebacili ima mjesec dana a tek jutros stavili net. Koliko vidim posrećilo mi se jer sam dobio edimax router. Lik je jutros instalirao i rekao da sve dobro radi a ja sam tek nedavno došao i odma išao konfigurirat ga da je stalno spojen. Nakon nekog vremena sam uspio, a za to vrijeme sam primjetio da veza puca svako malo

Evo zadnjih 5+ min je veza stabilna. Kad testiram brzinu na speedtest.net-u dobiem za zagreb upload od 300 a kad stavim maribor dobijem 720. Ostali serveri su isto malo iznad 300. Inače nisam još iskušao onaj prvi besplatni optima blast ali mislim da će bit bar 10-12mbita jer sam 100m od pošte i kablovi su relativno dobri.

Na kraju krajeva moje pitanje je šta napravit sa ovim pucanjem? Iako se čini da se situacija popravlja.

EDIT: evo stabilno je sve do sada

btw. bio je u bridge modu pa sam prebacio na router. Na oba se resetirala ali za sada je dobro
Pogledaj si koja ti je brzina puštena kroz paricu u routeru. Ako je velika i ako ti je snr margin premali onda reci da ti malo spuste i ne bi više trebala pucat veza.
ojpi je offline   Reply With Quote