Citiraj:
Autor Gilbert5
IMHO, samo moderi kao SU ili Vuco bi trebali bacati takve komentare. Ja bih zabranio "dobronamjerne" komentare cijena ostalima.
|
Nažalost, ovdje se slažem sa Bubbom. Svatko može ostaviti komentar na cijenu. Ako je koliko toliko dobar - ostaje (pogotovo ako ga se potkrijepi cijenom iz nekog dućana). Danas je bio primjer kada je lijepo, nakon prodaje u kojoj je bila previsoka cijena, prvi je netko napisao post, da je cijena prevelika i dao link na nabavu u kojoj su bile barem 5 prvih kartica niže cijene.
Drugi je problem, što se (iz meni nepoznatog razloga) javilo još 10 ljudi sa istom stvari kao i ovaj prvi kojem je post ostao (znači, uvažili smo komentar). Ćemu, zar ne vide da je prvi komentirao i da je post ostao ?
Kada netko neupoznat sa cijenama dođe na taj post, vidjet će da ima novijih i jeftinijih, pa nek se odluči, hoće li kupiti novo iz dućana ili od čovjeka koji prodaje. Izbor ostaje na njemu...
Citiraj:
Autor Baja 001
Šta su sada neke povrede na tržnici uvedene, ispod broja postova ???
|
To su povrede (kartoni) koje bilo gdje možeš dobit, ne samo na tržnici. Ništa novoga, to je već s nama preko pola godine, taj sustav. Ne vidim zašto se čudiš ? Ionako nije prvi puta da si ih dobio
Citiraj:
Autor Baja 001
Meni se danas javio SU i dobio sam infraction, bez nekog posebnog razloga (spam "samo sam postao da sam zainteresiran za neku robu, ali bilo je i većih spamova pa nisu se dobivali infractioni)
|
Citiraj:
Autor Baja 001
link na cijeli thread
Npr ovo nije sankcionirano, nema uopće veze sa topicom, moj post je barem imao mislio sam uzet robu! NHF Blade.
|
Prvo, napisao si da te zanima predmet na prodaji. Gdje bi došli kada bi svi pisali postove da ih nešta zanima ?
Što se tiče Blade-ovog posta, zašto ga nisi prijavio kad ga već tu spominješ ? Svima je lakše nešta napisati, nego samo prijaviti post. Nisi jedini, ima takvih primjera i previše.
I umjesto da tu uplićeš druge usere i javno pitaš za svoje probleme, kada se dobro zna da sve žalbe, upiti, teh. problemi i problemi osobne prirode idu preko formulara koji je na
ovom linku ?