Tema: Tržnica
View Single Post
Staro 26.04.2008., 23:52   #90
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Gilbert5
IMHO, samo moderi kao SU ili Vuco bi trebali bacati takve komentare. Ja bih zabranio "dobronamjerne" komentare cijena ostalima.
Nažalost, ovdje se slažem sa Bubbom. Svatko može ostaviti komentar na cijenu. Ako je koliko toliko dobar - ostaje (pogotovo ako ga se potkrijepi cijenom iz nekog dućana). Danas je bio primjer kada je lijepo, nakon prodaje u kojoj je bila previsoka cijena, prvi je netko napisao post, da je cijena prevelika i dao link na nabavu u kojoj su bile barem 5 prvih kartica niže cijene.
Drugi je problem, što se (iz meni nepoznatog razloga) javilo još 10 ljudi sa istom stvari kao i ovaj prvi kojem je post ostao (znači, uvažili smo komentar). Ćemu, zar ne vide da je prvi komentirao i da je post ostao ?
Kada netko neupoznat sa cijenama dođe na taj post, vidjet će da ima novijih i jeftinijih, pa nek se odluči, hoće li kupiti novo iz dućana ili od čovjeka koji prodaje. Izbor ostaje na njemu...

Citiraj:
Autor Baja 001
Šta su sada neke povrede na tržnici uvedene, ispod broja postova ???
To su povrede (kartoni) koje bilo gdje možeš dobit, ne samo na tržnici. Ništa novoga, to je već s nama preko pola godine, taj sustav. Ne vidim zašto se čudiš ? Ionako nije prvi puta da si ih dobio
Citiraj:
Autor Baja 001
Meni se danas javio SU i dobio sam infraction, bez nekog posebnog razloga (spam "samo sam postao da sam zainteresiran za neku robu, ali bilo je i većih spamova pa nisu se dobivali infractioni)
Citiraj:
Autor Baja 001
link na cijeli thread
Npr ovo nije sankcionirano, nema uopće veze sa topicom, moj post je barem imao mislio sam uzet robu! NHF Blade.
Prvo, napisao si da te zanima predmet na prodaji. Gdje bi došli kada bi svi pisali postove da ih nešta zanima ?
Što se tiče Blade-ovog posta, zašto ga nisi prijavio kad ga već tu spominješ ? Svima je lakše nešta napisati, nego samo prijaviti post. Nisi jedini, ima takvih primjera i previše.

I umjesto da tu uplićeš druge usere i javno pitaš za svoje probleme, kada se dobro zna da sve žalbe, upiti, teh. problemi i problemi osobne prirode idu preko formulara koji je na ovom linku ?

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 27.04.2008. u 03:46.
Vuco je offline