interesira me, standardno garancija na modeme koje daju tekomovci je onoliko koliko traje ugovor, šta ne? da li to znači, ukoliko produžim ugovor sa tekomovcima da ću automatski produžiti i garanciju na uređaj? zašto pitam? jednom davno kad su tek krenuli sa adsl-om dobio sam se515, koji je nakon nekih 20 mjeseci crknuo (umirao je malo po malo, valjda od pregrijavanja, šta ga ja znam, kad sam mu stavio 2 ventića da pušu u one rupice od gore izdržao je mjesec dana duže bez prekidanja veze, ali onda se jednostavno ugasio), i došao tip iz tehničke, zgrabio se515 i dao mi novoga se555 bez da je riječ rekao. i sad, meni je ugovor istekao u travnju 2007 ali taj se555 ima manje od 2 godine (jer je sad u travnju 2008 ravno 3 godine da imam adsl). dali je taj se555 još pod garancijom? i da li bi on bio novih 12 mjeseci pod garancijom ako ga preselim na novu lokaciju gdje sam tek potpisao ugovor na 12 mjeseci (jer je se555 bolji od dlinka, a dlinka prodajem). kako to ide, na njihovim stranicama ništa ne piše?