Dosta je, stvarno mi je pun qlinac više tržince ovakva kakva je sada !!
Više nemoš ništa normalno trgovati, znam i sam nekad puknit spam no bože moj tko nije nikad...
i u nekim specifičnim situacijama to nije problem, bitno je ne pretjerivati i ne izazivati vraga...
Bezobraština novih, friških takoreći usera je stvarno uzela maha i tome treba stati na kraj jednostavnom
Nedemokratskom metodom ( kako @tor ili @jelc vole reći pa nek se sad primjeni ) tako što novi useri Neće
moći prodavati niti mjenjati bilo što na tržnici. Nema tržnice tko nije član foruma 6 mjeseci i amen !!
Nikakav broj postova iliti druga sranja, za 6 mjeseci idioti će ionako otić sa foruma a ono što valja će ostati
i prilagoditi se načinu na koji forum funkcionira.
Ako sam ikad nešto htio kupit od hardware-a uvjek sam prvo ovdje gledao jer ipak ako znaš da kupuješ nešto
od "ekipe" nije isto kao i sa oglasnika a ovdje je sad sve više i više prevara, muljatora i koliko god sad oni ispravni
vrištali i osjećali se prozvanim..., da.. 90% su to Novi useri - mlađarija !!
Svaka čast izuzecima ali ja ne vidim drugog načina za zaustavit srozavanja tržnice osim ukinuti je !
Molim da se razmotre i daju na glasanje, anketu sljedeće stavke:
1: Nema tržnice ako niste član 6 mjeseci i ako ste u tih 6 mjeseci popili ban, produženje još 3 mjeseca.
2: Sve mlađe članove koji su do sada bili pohvaljeni u trgovinama izuzeti iz gornjeg prijedloga.
3: Mlađi članovi koji nisu pohvaljeni a trgovali su, mogu upast samo uz preporuku starijeg člana koji će
isto popit ban sa tržnice ako ovaj što ga je preporučio usere a da nije ispravio grešku !
4: Trajni ban sa Tržnice za bilo koga tko je napravio prevaru a da ju nije ispravio !
Da ovi friški nebi sad seruckali... da se razumijemo, ima i u matorih konja prevaranata ali 90% je to mlađarija
iliti novi useri i ako se tome stane na kraj lako će se sa onih 10% obračunat.