Uspio sam podici mrezu izmedju 2 kompjutera. Problematika je pri koristenju te mreze, kompovi se normalno vide, isti je workgroup, sherani diskovi su pristupacni no pri kopiranju s jednog kompa na drugi stvar usporava do te mjere da mu treba preko 50 minuta za sauganje 2 GB.
Jedan kompjuter je spojen na Thompson Speedtouch 780(i) wireless preko lan kabla a drugi je spojen preko wireless kartice max 11MBps.
Racunala se pingaju normalno i oba imaju staticne ip-eve i oba mogu normalno pristupat netu ali npr ako dignem q3 server na 1-om (lan) i spojim se sa 2-im (wlan) oni se nadju ali je ping 999 const od spojenog kompa. Od silnih firewallova je sve ubijeno odma na pocetku tako da se ne kolju i ne sudaraju. Cak sam i na routeru postavio da je postoji igra kojoj uredjaji spojeni na njega trebaju imati pristupa (q3) da bi vidio da njegov intern wall ne ubija tu sve no problem je još uvjek tu.
ako mozete pomoc super ako treba josh nekakvih informacija sam recite jer ne znam kaj sam previdio i kako to sve sljaka. I made networking happen but it's slow and annoying so help me here!
poz