View Single Post
Staro 26.04.2008., 15:06   #15
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
..ja sam sa svojom jako zadovoljan... film se cini mrak.. tu nemam nikakvih prituzbi , ocekivanja su mi ispunjena..

softver koji sam dobio s njom nije los, nudi lako przenje na medije u raznim formatima..

ono sto je "problem" sto ne nudi mogucnost pune HD rezolucije prilikom konvertiranja u neki ne avchd format sto i smatram osnovnim problem tog istog te trazim neki bolji konverter

inace pristup filmovima (fotkama) preko USBa je jednostavan kao sto je jednostavan pristup podatcima na mem keyu , ne moze biti lakse

tvojoj CANON zamjeram samo jedno, i to je subjektivno, dakle ne volim kazetice , to je jos od vremena prije CDa i dan danas je tako, pa ni same CDe i DVDe ne volim , mozes me ubiti ali je tako

sto se tice HDDa , u svakom trenutku znas koliko jos minuta imas , a bar danas nije problem ako treba, prebaciti iz nje sve na neki drugi medij-hard , tako da je to s HDDom definitivno feauture koliko god ti to negirao

e sad, ovaj proizvod koji sam uzeo kosta oko 6000 kuna sto mi se cini fer za ono sto nudi ( i sto nudi konkurencija), e sad jos dodajte tu 10% popusta kojeg sam nagrebao i manje PDV sto me potrefilo.. 4400 kn , ja sretan

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote