Citiraj:
Autor markisha
ja bi molio nekog da mi objasni sta da radim.Kupio sam gigabyte u7000 digital tv dongle,imam powercinema 5,to meni nista ne radi,signala uopce nema,ja se bas ne kuzim u to,dali tu treba neki codec,imam neke codece vec instalirano,ali nista,sta trebam raditi,puno sam citao na forumima ali nista ne shvacam,prvi put se susrecem sa ovim stvarima pa ako mi tko moze pomoci nek pise.puno hvala! 
|
Citiraj:
Autor markisha
gigabyte u7000 pomoc molim brzo,to meni nista ne radi!!!!!!!popi.... cu.neka mi netko napise sve o tim stvarima,sta treba raditi i to...
|
Citiraj:
Autor markisha
ajde pisi,kao da je bitan post,ja trebam pomoc
|
U buduće ću ignorirati ovakve postove! Zašto? Iz gornjih pitanja se zaključuje da autor:
1. Ima gigabyte u7000 digital tv
2. Instaliran powercinema 5
3. Nema signala (možda nije pokriven signalom)
4. Ima instalirane neke codece
5. Puno je čitao po forumima (ne piše da li je pročitao prvi post u ovoj temi)
6. Prvi put se susreće sa ovakvim stvarima
7. Moli brzu pomoć

8. Želi da mu netko napiše što točno da radi a niti je napisao odakle je
9. Piše da nije bitan post

i da on treba pomoć (vjerojatno misli da se onaj tutorijal sam napisao ili da mi je trebalo par sekundi za njega)
Toliko puta sam napisao da ovo nije Help desk i da ovdje ljudi dragovoljno pomažu no da bi mogli pomoći moraju dobiti dovoljno informacija ne samo ovo što smo ovdje dobili. Lako je samo napisati ja ništa ne znam i trebam pomoć. U takvim slučajevima bi najlakše bilo otići do njega i sve mu namjestiti.