View Single Post
Staro 26.04.2008., 12:29   #127
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Evo da priupitam tehničko mišljenje u vezi hlađenja 9600GT. Trenutno je na njoj AC S2, i sa bočne stranice kućišta ventilator puše po njoj. To očito više ne funkcionira, jer se i dalje opako grije, te sam ja lijepo kupio jedan 12cm i taj ide na grafu dodatno. E sad, jel pametnije sad staviti da ovaj na na grafi ispuhuje od grafe, pa ovaj na bočnoj ispuhuje vrući zrak van da se ne zadržava, ili obratno, da ovaj upuhuje hladan zrak, pa drugi puše po grafulji? Naime, u drugom slučaju, topli zrak i dalje ostaje u kućištu, a i ne znam koliku onda funkciju obavlja heatpipe design ako se odmah u startu hladi jezgra (ne bi trebalo smetati,al eto, pitam ) .
zasto ne stavis na grafu vetilatore za doticni hladnjak od iste firme tj ARCTIC-COOLING-a
http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139

ja imam Accelero S2 + doticni turbo module na 7600 gt i radi ko beba + tihi su vetovi (uopce se ne cuju) a i hlade se komponenete na grafi (memorija i druge stvari)
sta se tice venta za ispuh ili upuhivanje zraka ne zanm sta da ti kazem ako ti kuciste nije nabijeno u rupu tj da iza njega nema friskog i hladnog zraka onda stavi da ti upuhuje friski i hladni zrak a ako je nabijen u rupu onda stavi da ispuhuje van, aventualno stavi na prednji dio kucista vent da od tamo uzima hladan zrak
sve u svemu malo eksperimentiraj ako ti se da
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote