View Single Post
Staro 26.04.2008., 11:31   #474
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Evo prije 5 dana sam prešao igru.
Što reći o igri.
Jako dobro napravljena.Sviđa mi se kretanje u igri koje je prejako.Sa time su mogli zeznuzi cijeli igru ali su napravili takvo kretanje kroz gradove i svijet da bi je stavio kao jednu od najboljih igara što se kretanja tiče.Dalje način ubijanja neprijatelja je super.Malo je nerealna ali ipak ostavlja dojam predobrog igranja.PRIČA je nešto prezarazno i baš te tjera da igraš dalje.Samo meni je igra nakon nekog vremena postala malo dosadna.Ne zbog priče nego zbog istih stvari.Od prve misije do zadnje sve je na istu forum.Dođeš u grad popneš se na toranj pogledaš okolo istražiš ubiješ i odeš.Tako da mi se to malo nesviđa.Još jedna stvar koja mi je glupa je ta što je to assassins creed..dakle ti si ubojica a niti jedna misija po noći.Jako glupo.Po meni trebali su uvesti u igru izmjenu dana/noći bilo bi predoro.I nekako mi je šuljanje glupo.Nemoš se ni sagnuti ni ništa.Kraj igre mi je prejak iako ništa neobjašnjava nego otvara vrata drugom dijelu a ako ne i trećem.

Sve u svemu igra mi se totalno svidjela...priča,atmosfera,kretanje..ma sve....ima nekoliko bugova ali ništa strašno.Osim toga igra koju totalno treba prijeći jer ostavlja predobar dojam na kraju
Gordon Freeman je offline   Reply With Quote