Evo prije 5 dana sam prešao igru.
Što reći o igri.
Jako dobro napravljena.Sviđa mi se kretanje u igri koje je prejako.Sa time su mogli zeznuzi cijeli igru ali su napravili takvo kretanje kroz gradove i svijet da bi je stavio kao jednu od najboljih igara što se kretanja tiče.Dalje način ubijanja neprijatelja je super.Malo je nerealna ali ipak ostavlja dojam predobrog igranja.PRIČA je nešto prezarazno i baš te tjera da igraš dalje.Samo meni je igra nakon nekog vremena postala malo dosadna.Ne zbog priče nego zbog istih stvari.Od prve misije do zadnje sve je na istu forum.Dođeš u grad popneš se na toranj pogledaš okolo istražiš ubiješ i odeš.Tako da mi se to malo nesviđa.Još jedna stvar koja mi je glupa je ta što je to assassins creed..dakle ti si ubojica a niti jedna misija po noći.Jako glupo.Po meni trebali su uvesti u igru izmjenu dana/noći bilo bi predoro.I nekako mi je šuljanje glupo.Nemoš se ni sagnuti ni ništa.Kraj igre mi je prejak iako ništa neobjašnjava nego otvara vrata drugom dijelu a ako ne i trećem.
Sve u svemu igra mi se totalno svidjela...priča,atmosfera,kretanje..ma sve....ima nekoliko bugova ali ništa strašno.Osim toga igra koju totalno treba prijeći jer ostavlja predobar dojam na kraju