26.04.2008., 09:47
|
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Nisam ni ja rekao niti se kurcim da sam neki eXtreme OC, dapace niti ne planiram postati, ali me zanimalo ima li utjecaja taj vent na PWM HS-u...i ima, vjerovao ti ili ne i to dosta, ovisno o tipu procesora koji koristis, meni na dualu E6850 oko 15 stupnjeva nize, a vidim po Deadmanu+ na Quadu oko 10 stupnjeva. Znaci isplati se, cisto zatizelje radi, pogotovo jer je investicija 0 kuna, a sa hladnijim PWM-om dobijes vise "lufta" za OC, ako te to zanima.
Po meni je ovo veliki veliki +++ za Abit i implementaciju PWM HS-a bez pipe skupa s NB-om, jer se ne griju skupa i iako po forumima i rewievima blebecu svasta, vjeruj ovome iz prakse, a praksa kaze da je PWM HS fino hladan pod ventom
Jos da nadjem nekakav zgodan vent za NB i idemo u novi modding.
|
vidi normlano da ima,ali ja kažem meni su barem moje temp. sasvim ok da nemoram držat taj vent,ti ako hoćeš što se mene tiče možeš i nakeljit 120mm vent da ti hladi PWM ono svejedno mi je,samo kažem neće se ništ dogodit ako ga ne staviš da ti hladi PWM osim ako imaš neko sranjsko kućište koje nemože kak spada ohladit komponente onda se stavlja taj vent ili ako imaš full vodeno bez ventova u kućištu onda mora ići taj PWM inače nema protjecanja zraka kroz kućište i temp. vrtoglavno rastu  
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|
|
|