manje više sve znam što je što.. nisam tako puno toga maknuo iako bi i ja reagirao slično tebi kad bi mi u servis stigao komp od nekoga tko ne zna ništa.. inače, ti bi meni ubio ebay toolbar, internet bankarstvo, VNC server, Avast antivirus a i priredio bi mi dodatna pitanja pri ulasku na stranicu Zagrebačke banke i Microline-a.. istina, nakon što sam upalio HijackThis, skužio sam da ga na ovoj instalaciji Windowsa (otkako je novi Samsung od 400 Gb unutra) nisam niti palio tako da sam i sam pomlatio pola sranja koja su tu.. bilo ih je još ali sam prije postanja na brzinu podavio 10-ak sranja tipa java update, acrobat i još par gnjavatora..
Hvala svima na pomoći, ali problem sa MSN-om je nestao kako je i došao iako može biti da sam i počistivši malo sa Hijack-om rješio problem i ne znajući..
P.S. hijack ti zna napisati file missing i kad to nije točno... samo da znaš.. oba file-a od antivirusa su prisutna tamo gdje i piše a i soft od kartice je uredno tamo.. to sam skužio jednom prilikom kad me čovjek popljuvao da sam mu pobio pola programčića koje je koristio..
P.S.S. koristim i Firefox i IE (samo za NovaTV i Dnevnik jer im se raspadaju stranice a i ne rade u Mozilli)
može LOCK