Bok ljudi,
Kao prvo sorry kaj otvaram novu temu, ali neznam kaj bi sa ovim problemom, tj. neznam ga riješiti, a neznam bogme niti pod koju sferu spada (hardver ili softver), stoga molim sve koji znaju da mi pomognu.
Problem je u tome da nakon nekih 5 minuta "rada" na računalu (pod ovim "rada" mislim na to da je dovoljno otvoriti My Computer i ostaviti ga tako tih otprilike 5 minuta) otvoreni prozori/aplikacije počnu ludovati, tj. jako jako brzo se minimiziraju i maksimiziraju (barem to meni tako izgleda), u tom trenutku nemogu doslovno ništa (jer se u to čak nemože niti gledati - boli i glava i oči) nego fizički ugasiti računalo ili pričekati da to prestane, jer ponekad samo prestane, a ponekad ne.
Ako netko ima kakvu sugestiju, prijedlog, iskustvo, molim neka pomogne.
Imam Visu Business x32, a konfiguraciju možete vidjeti u sigu, od aplikacija za zaštitu od virusa i ostalog smeća koristim Norton 360 i sve sam nekoliko puta provjerio sa Spybot- om Search & Destroy. Nije pronađen niti jedan problem. Čak su i isti driveri za doslovno sve (iako sam u jednom trenutku snimio nove drivere za grafičku misleći da će to pomoći), jedino novo kaj sam instalirao je IEPro (dodatak za Internet Explorer), ali i nakon njegovog micanja problem je ostao).