Citiraj:
Autor igorba
Samo da podijelim s vama... nakon dva mjeseca čekanja (mislim, dva mjeseca od potpisivanja i slanja zahtjeva, i ostalih papira koje su mi poslali), danas me nazovu i sa žaljenjem ustvrde da ih T-Com ne pušta u centralu te da ništa od MetroCarneta! Mislim, y...m ti državu u kojoj y..e lud zbunjenog! Trebalo im je dva mjeseca (!!!) da bi ustanovili da me ne mogu priključiti (iako je rok za prebacivanje 30 dana), jer ih T-Com ne pušta (!!!) u centralu. Pa kog vraga onda napišu da je dostupno! Nek se onda reklamiraju - "Možda Vam je dostupno, ako nas puste unutra, a vi za svaki slučaj zahtijevajte uslugu i od drugih operatera kako ne biste izgubili dva mjeseca čekajući nešto što nećete moći dobiti!"
I na koju foru T-Com nekoga pusti u centralu, nekoga ne (ili negdje da, negdje ne, kako već)?!
|
Ja očekujem isti ishod, proslo je više od 30 dana od kada sam potpisao i vratio im ugovor, a niko da javi bilo sta! Isto tako, tek nedavno sam cuo po nekim pričama da je Metronet dostupan samo u centru Vukovara, pa zato i ocekujem ovo, da su me blago receno izmuljali!
Ako me neko i nazove i kaze nesto slicno, trazicu da mi to dostave napisemo kako sto su i ugovor znali fino ekspresno poslati, tako da mi i ovo posalju! Mozda nemam nista od toga, ali vidicemo!
I ti kazes T-com ih ne pusta u centralu, to i mene zanima, jel imaju oni kakav ugovor ili nemaju, jel mora da ih pusti ili ne mora niti za jednog korisnika?
Po cemu odredjuju koga ce pustiti a koga ne? Mozda ih T-com i pusta u centralu, ali je problem u necem drugom, samo ne znam u cemu!?!?!