View Single Post
Staro 24.04.2008., 21:58   #135
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Najviše volim diskutirati o isplativosti i usporedbama stvari iz dnevnih tema sa auto moto proizvodima.
Sama činjenica da netko visi na ovom forumu znači da mu se takva kartica... ajmo reć "isplati", jer to vjerojatno znači da ta osoba brije na takve stvari i da takvoj osobi to predstavlja užitak, a život je jedan. Ako netko ima novca da plati račune i da jede, a da mu pritom ostane koja hiljadarka kroz koji mjesec, iako je stvar osobnog odabira i nije za komentiranje, no barem po mom sudu je najgluplje stavljati sve u čarapu i čitat sportske u potkošlji sa žujom kraj sebe i čekat "bolje dane". Svakome tko ne narušava mjesečni budžet, a želio bi kupiti takvu karticu ona je sigurno dobra kupovina. Evo npr. imam kolegu na poslu koji svake dvije godine kupi karticu za 500 kn, 'naf said (?!) Evidentno je da on baca više para nego netko tko kupi svako tolko neku top karticu. Jedina kartica koja se možda "ne isplati" je Ultra, ali ne zbog nje same, nego zbog toga što postoji GTX koja nije daleko ispod nje, ali po cijeni jest.
Brijanje na posao, učenje, karijeru...sve je to ok, ali ipak je ono što nas najviše veseli zabava i gušt, a to nema cijenu...dobro...na neki način nema.
Evo recimo ja sam se dvoumio da li da uzmem Maximus Formulu i eto uzeo je na kraju i oduševila me, nisam niti znao kakvo bih veselje propustio bez nje, klokanje (?) no problemo, smooooth baby, stabilno kao stijena, brzina, fičuri, fancy look fetish, ma sve, full je gušt, a za što, za samo par stotina kuna više, a imat ću je sigurno poprilično dugo pošto je jako fleksibilna. Isto tako, GTX kartice su pri samom vrhu i samim time trebat će duže vremena da počnu stvarat probleme vezane uz performanse u budućim igrama za razliku od duplo jeftinijih kartica.
Kenjam malo, a? A sori hebiga
Ozi je offline   Reply With Quote