View Single Post
Staro 24.04.2008., 17:27   #30
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
A što ako je tekuća cijena veća od nekadašnje?
Onda vrijedi ona na računu, nekako sam siguran u to

Pročitajte ljudi post Flexa i bit će vam jasno zašto trgovcima nije baš do zahebancije, jebiga meni bi taman izlazila garancija za Leadtek 6800GT, pa je namjerno spržim i onda tražim povrat love da si kupim 9800GTX, a još mi i ostane love...

No sa druge strane, naravno da vi želite svoj novac, ali morate biti svjesni da je on jednostavno izgubio na vrijednosti, ma koliko god to ružno zvučalo.

Ja sam po pitanju garancija imao najbolja iskustva sa HG spotom, doneseš im pokvarenu stvar i pitaju te želiš li lovu natrag, ili drugi proizvod, svejedno, na tebi je da biraš. Zato ukoliko nije neka veća ušteda u lovi (a recimo ako kupujete u ADM-u kompletan komp ili komponente ispadne poprilična ušteda) kupujte u dućanima sa kojima neće bit problema sa eventualnom garancijom.

A što se tiče autora teme, nisi ti ovdje nikako popušio, tj jesi, kada si kupovao grafičku jer si dao novac za nešto što je marketinški trik. I ja imam bfg 8800gt oc grafičku, no kad sam je kupovao nije bilo niti jedne druge (sjetite se kakva je navala bila), ali platio sam je 100kn više od "normalne", pa mi je to bilo zanemarivo.
kyz0 je offline   Reply With Quote