Mene kao korisnika i kupca ne znaimaju izmotavanja i problemi trgovaca sa njihovim reklamacijama prema distributerima i proizvođačima, isto kao što niti njih kad kupujem nešto nije briga dal je to ono što mi treba ili nije, da uvaljotke niti ne spominjem...
Poanta je da kad meni neko iz neke firme (bilo kao privatni user ili "službeni" to je nebitno jer svaka njegova tvrdnja se s obzirom na to di i što radi uzima kao službena) počne pisati kako sam ja kao kupac sretan i privilegiiran kaj imam garanciju - odma leti ta firma na crnu listu... Recimo ja u VeM**u (da se nebi ljubitelji našli povrijeđeni) nisam kupio ništa od njihove egzibicije sa garancijama niti mislim, rekao sam u par navrata da ne kupujem tamo niti da su zadnja firma u hrvata, radije ću biti bez kompa nego da kod njih uzmem, ako neko od shopova u kojima kupujem ima partnerski sistem s njima me nije briga tako dugo dok ja nemoram tamo nosit na reklamaciju ako je to slučaj i oni idu na crnu listu...
Zašto? Zato jer su se ponjeli jako nekorektno i bezobrazno po sistemu znamo da ti je frka i da možemo radit kaj oćemo s tobom, e pa guess what - neće ići, ulovili su me u lošem položaju samo jednom i više nikad neće...
Inače ovim "namjerno paliocima" i "sami smo si krivi za urotu trgovaca" zagovornicima samo poručujem - ja sam imao u preko 10g kupovanja komonenti i slaganja i sebi i drugima i klokanja (da i klokanja)
1 reklamaciju uređaja u garantnom roku i to je bio s1-s370 Soltek slotket adapter za 60kn koji je bio neispravan "iz kutije" jer nije uopće s njim bootao komp a sa drugim je uredno radio...
Mislim da to govori samo za sebe...