Tema: Koji gamepad
View Single Post
Staro 24.04.2008., 00:36   #55
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Evo ja bas danas (pardon, jucer) kupio novi kontroler - Microsoftov za Xbox360 (žičani), i mogu reći, da je prvi dojam fenomenalan. Dapače, usuđujem se reći da je ovo najbolji kontroler koji sam ikad držao u rukama pored kontrolera za GCN, a bome mislim da sam i dovoljno kompetentan da izjavim takvo sto jerbo igram od svoje 3. godine, i imao sam dosad 9 razlicitih platformi (PC not included) te jos vise kontrolera. Ovo je dojam baziran na relativno kratkom vremenskom periodu koristenja, ali bome sam se naigrao, od 15h sve do sad. Kontroler je zajedno sa vec spomenutim Gamecubeovim najudobniji sto sam drzao jer ima dosta dugacke rukohvate sto je meni problem kod SONY-evih joypada (doduse, nije mi bio dok nisma prvi put primio onaj GC-ov, ali eto, kasnije sam se razmazio), zatim plastika je hrapava pa ne isklize iz ruku, jedan je od najljepsih po mom skromnom misljenju ikad napravljenih, tipke su savrsenog hoda i otpora, a analogni triggeri jos uvijek oni koje je M pobrao sa Dreamcasta i za prosli Xbox - dakle najbolji! A tu je i ona njihova izmisljotina sa sklopkom za naglo "rastavljanje" kabla u slucaju da naglo potegnete, ili vam netko zapne nogom, i sljaka vise nego dobro. Doduse, meni nista ne znaci jer mi je PC na podu pa nemre nikam past, ali eto, dobro dodje nekome. Jedino sto jos nisam uspio isprobati je D-pad, no cini mi se da za osmosmjerni nije los, ali eto, to je nesto sto po meni SONY ima bez premca. Nikad nisam bio ljubitelj "spojenih" tipki smjera, a takve "nespojene" su radili/rade, kolko se mogu sjetit smao SONY i Nintendo, a SONY je ipak po mom ukusu malo bolji jer su jos i razdvojene tipki.
Dakle, to jos nisma isprobao, a ono sto me muci je nesto sto ne znam, i nije mi jasno, pa ako netko ima odgovor, bio bih zahvalan. Ima li Xbox360 kontroler vibraciju? Iskreno, meni ta vibra nikad nije ni igrala neku ulogu, i totalno mogu bez nje, ali zanima me, jer igrao sam Assassin's Creed, Jericho i Flatout 2 i u nijednoj od tih igara mi nije vibrirao, a ukljucio sam rumble efekt. Kao sto rekoh, nista mi to ne znaci, ali sam zbunjen, jer nisam uopce o tome razmisljao jos od dolaska novog boxa, nego sam pretpostavio automatski da ima rumble, pa me zanima jel moram reklamirat da mi ne radi, ili 360 joypad ni ne podrzava tu funkciju?

Ali ugl, svima koji imaju para (285kn) bih preporucio ovaj joypad jer, osim D-pada (a sto je pak stvar ukusa) je savrsen (osim jos eto mozda ako nema rumble a nekome to "treba")
ABuser je offline   Reply With Quote