Pa znam da ne trebam niti pokusati ici kod njih...budem isao u apoteku kupiti cepice za usi ili u gradjevinski materijal one slusalice za radnike u bucnim postrojenjima...
A s Ve-Milom uvijek problemi.......evo jedan OFF-Topic....ali cisto da ispricam svoju pricu vezanu uz novi komp kojeg sam uzeo prosli mjesec.....
Dakle...narucim iz HG-SPOT-a monitor...i sve uredno stigne i donesem ga doma....odem u VE-MIL...po narucene artikle...kad ono...sve je tu, ali pukim slucajem dosao je malo prije mene lik sa istim napajenjem kojeg ja imam i zatrazio novi....tj reklamaciju...ali ok, da oni njemu daju neki shit sto imaju sa strane...NE! oni njemu daju MOJE napajanje koje sam JA narucio kao zamjensko, tj kao novo napajanje...te ja trebam cekati da dodje opet drugo isto meni......a OCZ 6400 XTC SLI READY memorija, XFX 8800GT su dosli i dali mi normalno...te sa njihovih polica spakirali izlozeno kuciste Thermaltake Armor JR.....i ok, sve ja to donesem doma i ne mogu testirati jer fali napajanje....cekam ja tako tjedan dana (a vec je bio kraj 2. mjeseca)...i onda ono zahladjenje...snijeg, kamion nije stigao...pa cekaj jos 3-4 dana da kao stigne....i odem ja po to i sastavim ga doma lagano....sve radi super samo plavi ekrani svako toliko...pa se nekad ni windowsi nece instalirati i 100 sra**a!...i to traje nekih 10 dana tako i ja poludim....i tako se dogovorio sa frendom da donese svoj komp te da vidimo koja od komponenti ne radi...da izmjenjujemo medju sobom i testiramo....da bi nakraju problem bila memorija...jer i njemu je radila probleme...tj. ta OCZ 6400 XTC SLI READY nije kompatibilna sa Asusom i Gigabytom, procitao na netu...(ja imam Gigabyte)....i dobro...sad ja odem dole do njih i kazem da mi nije kompatibilna memorija sa plocom, pa ako mi mogu napraviti povrat novca...pa bi bio uzeo Crucial Balistix ili Mushkin RedLine.....no oni to ne mogu jer je to vec drugi (tj treci) mjesec kao...a ja uzeo na kraju drugog mjeseca pa se ne moze...a to sto sam ja cekao komponente to nije bitno...no dobro...pa mi kazu da uzmem nesto iz njihove druge ponude....ali nisam imao pojma sta uzeti....pa kao doci cu drugi dan kad se odlucim....(to je bio zadnji dan u 3. mjesecu)...i dodjem ja pocetkom 4. mjeseca da kao napravim zamjenu i narucim SuperTalent CL4....i ovaj se lovi za glavu da ce mu kao ovi iz Zg nesto ken*ati da je vec proslo 2 mjeseca i slicno....a ja mu kazem da mi to napravi ili cu zvati ja Zg pa da cu to onda tako rjesiti pa kao pristao je nekako....i na kraju lik nema u kasi toliko novca i ne moze mi stornirati racun sa svim tim komponentama...nego trebam cekati popodne da skupe pare da im program kao omoguci storniranje...i na kraju dodjem i ono nema voditelja pa ovaj ne moze nista....ok, dodjem slijedeci dan, i bio voditelj napokon tamo ujutro no opet nemaju pare nego da dodjem za 3-4 sata....i dodjem i napokon vratim te OCZ i uzmem SuperTalent...i sve ok, sada sam superzadovoljan tim memorijama i cak su mi draze od OCZ....jer SuperTalent je jedini 100% Made in USA...a latencije na normalnom nacinu rada su stvarno super 4-4-3-8.....
...no poanta je da su 1. nesposobni, 2. neobrazovani, 3. toliko spori da sam morao na komp koji radi kako treba cekati 2 mjeseca!
Eto toliko od mene u svezi sa Ve-Mil-om...no nije to jedina prica...ima ih jos nekolicina...ali sto cu kada neke stvari samo oni imaju...