Imam problem sa učestalim diskonektanjem
Na stranici
https://metrocarnet.carnet.hr/metroc...?id=statistike se može vidjeti log svih spajanja i odspajanja, i moj izgleda ovako:
sve preko 50k mora u thumbs :-)
Prvo je vidljivo da računalo broji nekakvo vrijeme (kad se spojim i odspojim) i promet u KB (što god to bilo, ali kilobajti ili kilobiti nisu) jer mi je brzina 2 Mbit-a, a piše da mogu skinuti 4 Gb (ako su kilobajti) u sat vremena, što bi bilo super, ali nažalost daleko od stvarnosti.
Dakle kada ovaj brojač dođe do magične brojke 4194303, prestaje moja veza sa netom (također je zanimljivo da piše da sam 4 Gb skinuo i uploadao :P).
Prije me nakon takvog diskonektanja nije više niti htio spojiti, i tada sam bio prisiljen preživjeti bez neta 2-3 h, dok mu iz vedra ne bi došlo da me spoji.
Zadnjih 2 tjedna to se promijenilo i sada se mogu bez problema opet spajati nakon njegovog prisilnog diskonektanja.
Javlja se tu i tamo još da mi ne dozvoljava rekonektanje, ali restartanje računala rješava probleme ( OVO je UBER čudno ?!?!?).
Dakle, htio bih zamoliti nekoga tko je korisnik da posjeti gore navedenu adresu i uslika stranicu ili napiše što kod njega piše.
Ovo sam na početku tolerirao, jer nisam imao potrebu za nekom stabilnom vezom, ali u zadnje vrijeme to sve teže prihvaćam…….
BTW. Cijela shema sa metrocarnetom je kod mene krenula u krivom smjeru….
Odmah prvi dan, uspio sam „podesiti“ ruter da mi dodjeljuje statičke IP-ove u mom lanu, nije htio, no poslije vraćanja postavki, ruter se nije više htio spajati na metocarnet mrežu, pa tako ni na net. Hvala Bogu onaj idiot koji mi je to došao spojit nije ništa rekao da se to ne smije dirati……
Ruter sam ostavio preko noći izgašen, ujutro sam ga opet uštekao, iste je simptome pokazivao. Otišao sam od kuće i vratio se za 5-6 h i odjedanput je opet radio. Nije mi jasno da li su ovi iz korisničke službe nešto napravili preko neta, ili je ruteru opet nešto „došlo“.
Komunikacija sa njihovom službom za korisnike obično izgleda ovako:
Ja : Dobar dan. Imam problem……[objašnjenje problema]
Oni: Gledate mi vam trenutno ne možemo pomoći, budemo kontaktirali našu tehničku službu, dajte nam mobitel
Ja: [Dam im mobtel]…..
Oni: Doviđenja
I poslije toga nikom ništa………
Carnet nema pojma što se sa mnom zbiva, samo znaju da sam svako malo diskontan sa njihovog sustava.
BTW Sustav je XP Pro i imam ZA Pro kao firewall…………