Nemogu me tužiti za bilo što što ovdje napišem, i to iz više razloga u koje mi se sad ne ulazi (recimo samo ovako da bi za početak morali neprikosnoveno dokazati moj identitet pa nadalje), a čak niti da me tuže nebi dobili spor...
Inače maksimalna kazna za uvredu ti je 100 dnevnih dohodaka ili 3mj zatvora a za tešku uvredu 150 dnevnih dohodaka ili 6mj zatvora... Oboje su prekršajna djela inače (hint uvjetna kazna ili dobrovoljni rad)...
Kleveta (pretpostavljam da si na to ciljao) ne prolazi jer za osnovanost tužbe za klevetu mora biti iznesena konkretna neistinta tvrdnja (oni mem mogu podnjeti parnicu ali će biti odbijena ako nema tvrdnje iako bi ja bio kriv po dafualtu tj morao bi dokazati nevinost a ne oni da sam kriv), da uopće ne spominjem da ja imam i razloga da ih tako zovem koji se za silu mogu i dokazati ako treba a jako su bili temeljiti u ostavljanju materijalnih dokaza...
A propo toga kako zakonski funkcionira ja sam te samo pitao di to točno pišu kriteriji po kojima je neko stručna i ostalo osoba, s obzirom da nisi pokazao di je to pretpostavit ću da neznaš, vjerojatno zato jer i nije definirano, kad i ako bude definirano ja ću vjerojatno kupovati brandove jer definitivno ne mislim ostavljati svakih par tjedana parsto kuna nekome u džepu da mi nebi skinuo garanciju, ili ću kupit laptop pa ću bit djubre ud kupca koji će se posrati na glavu kad dođe reklamirati od onog na pultu pa nadalje do direktora poslovnice...
Naravno zakoni kod nas ne rade, i mogu ti reć da ekpia ima sreće kaj se više ljudi ne cima da se time koristi...