Citiraj:
Autor Vedran_Links
Yed trenutno ne zastupam firmu. Mogao sam se prijavit kao privatan korisnik na forum. Pokušao sam objasniti kako stvar zakonski funkcionira. Nadalje nemam namjeru vaditi zakonske regulative i stavljati ih na forum jer bude se priča tek zapetljala. No na nekoj kavi mogu pojasniti ;-)
NPR ovako pogrdno kako si nazvao firmu Vemil neznam jesi li svjestan da radiš prekršaj, da se oni žele pozabaviti time mogu te tužiti i vrlo vjerovatno dobiti proces a ti bi mogao biti kažnjen sa podosta tvojih plaća.
Na kraju krajeva možeš nas doživljavati kako hoćeš to je tvoje pravo naravno a mi gledamo raditi i odraditi posao što bolje možemo kako bi što veći broj kupaca bio sa nama zadovoljan.
|
Ne kuzim zasto glumis babarogu i plasis ljude sa slovima na papiru koja u praksi ne funkcioniraju
Bas me zanima kako ce biti nasim trgovcima kada u punu primjenu krene Zakon u zastiti potrosaca sa ugradjenim mnogim eu normama o povratima i slicnim stavkama ... iako i to je zasad sve mrtvo slovo na papiru jer se ne primjenjuje