Jamstvo na proizvod postoji samo po sebi, no uz jamstvo postoje i uvijeti korištenja tj odnošenja prema robi kako bi to isto jamstvo moglo biti ostvareno.
To ne znaći da se kupac tj korisnik uređaja ili predmeta mora tih uvjeta pridržavati. Uzmi običan namještaj kod kojega nebi trebala biti ikakva filozofija pa pročitaj na računu gdje piše ako ti ga ne sastavi ovlaštena osoba nego ga sam sastaviš nemaš garanciju na taj proizvod. Nekako mislim da je sastaviti računalo ipak malo kompleksnije nego sastaviti ormar. Dobro ovisi i to od osobe do osobe ;-)
Ako se gleda zakonska regulativa onda je sve jasno.
Jamstva se rješavaju, Maloprodajni dućani apsolutno žele svakome kupcu izaći u susret i riješiti sve kao i pomoći koliko got je u njihovoj moći jer naravno kupac treba biti zadovoljan. Tako je u pravilu.
Nebudem više ulazio u polemike jer nema smisla raspravljati ima li razlike u tome da servis ili proizvodnja sastavlja računalo ili entuzijast kod kuće. Mogu poslati stotine slika entuzijasta koji su sami slagali računala pa da se to vidi što se sve radi, neću ulaziti kako drugi slažu računala mislim na firme no mislim da nije dobro niti da vi zastupate većinu ljudi koja sama sebi slaže računala jer ih nema niti ovdje velik broj koji to znaju tj naprave kako treba. ( da ne pričam kako se stavlja 100 listova papira umjesto distancera između ploče i kućišta jer je neki proizvođač budala napravio kućište tako da kada staviš ploču na lim nemožeš ukopčati grafičku karticu, ili kada se nemože pospajati konketor na konektor pa se oni odstrane i spje se žice na živo pa se sve izolira selotpom jer ah baš trenutno nema izolirtrake u stanu a sve zato jer što je proizvođač to napravio tako loše )
Blah ;-). uživajte!!!