View Single Post
Staro 23.04.2008., 14:12   #29
Opaki
Banned
Moj komp

Opaki's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor JVC MX-GT88 Pregled postova
Oće ti reć da je glupost to kaj si reko...zašto se ploče s integriranom grafikom nebi dobro klokale? Pa eo ti primjera na AMD-ovom podforumu, za GB MA-GA69g-S3H. To je ploča s int. grafikom i odlično se kloka, imam ju, i znam to iz prve ruke, tak da ono...teorija ti definitvno ne stoji.
Definitivna glupost je pretspotaviti da se takva ploča dobro kloka, jer u povijesti 99% matičnih s integrušama su za ništa, možda od tud ta ideja? No ok priznajem coconut me uvjerio da je ta dobar overcloker i da je 690g i 780g čipset dobar, što je iznimka.

Citiraj:
Autor Svxyzab;
Dobra stvarčica, no kod kupnje imas 5 ducana a to mi postaje problem oko narucivanja.
Svidja mi se odabir intela
Probaj sve stvari nabavit iz jednog dućana, samo što su neke od ovih komponenata nešto skuplje ili ih nema što će ti još povećat cijenu konfe, neznam, iskombiniraj si nekak, ako ne ideš osobno po komponente.

Možeš i ovak :
e2180 - 415 kn --- Protis
Gigabyte p31 - 419 kn - ADM
2 Gb 6400 DDR2 kingmax mars - 230 kn ADM
HDD SATA II 250 GB SEAGATE DiamondMax 21 - 295 kn Protis
Colors-it L8027-C43 - 113 kn. ADM
Gf 7200 GS 128 bit- 180 kn Protis
Fortron 350w Pnf 180 Kn. adm

Sve skupa 1830.
U biti sve to imaš u Protisu osim napajanja pa možeš naručit sve od tamo samo što će te opet još nešto više koštat.
I s svakom slučaju ti preporučam intela jer kad ga klokaš dobil buš puno više "juice-a" (čitaj Džusa neg s Athlonom.
Opaki je offline   Reply With Quote