daklem,
zamijenio ide kabel i probao prvo sa jednim i onda sa drugim keksom memorije (naravno sa cimerovom grafickom) i vista izbaciva uvijek isti error.koji glasi ovako "windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer. this error can be caused by unplugging a removable storage device such as external USB drive while device is in use, or by faulty hardware such as hard drive or cdrom that is failing.make sure any removable storage is properly connected and restart computer.
Status: 0xc00000e9
Info: An I/O error has occurred. "
pha, vjerujem da je to do toga sta mi je cdrom i hdd na istom IDE kontroleru?
EDIT: a sto se "grijanja" graficke tice..
instalirao sam ju kod cimera.instalirao drivere, pokrenuo pes 2008 na najvisim detaljima i u ccc-u u ATI overdriveu (tam di ju se moze kloknit) mi je bila temperatura oko 55°C sto i nije nesto posebno, a ona je vruca isto ko sinoc kad sam mislio da mogu na njon kuhat krumpire.
dakle, ocito i nije bas toliko vruca a to sto su cijevi vruce, po nekoj mojoj logici je i dobro, sto znaci da dobro odvode toplinu..
(kad sam upalio pes GPU load je bio 33%, sto znaci da se i jos vise optereti da nebi presla 70ak°C nadam se..) samo neznam kako ce tih 70°C utjecat na ostale komponente, recimo memu koja je odmah ispod nje?
i da, jos uvijek stoji ovaj problem sa mojom konfom kad nemogu instalirati win nikakav gore..ocito je do tog diska?