Ovo za ulje i nije neki argument obzirom da ti u jamstvu piše "sam svoj majstor" = gubitak garancije ili popularniji tekst "Samo u ovlaštenom servisu, u suprotnom se smatra gubitkom garancije"
A ovo za samougradnju. Znači u trgovini gdje na policama stoje proizvodi tipa grafičkih kartica i sl. pri kupovini moram voditi servisera doma da je ugradi u suprotnom gubim jamstvo? Samo na balkanu, pogledaj samo sve te glupe jadnike u Francuskoj, Danskoj itd....
Ili još bolji scenarij. Npr. da radim u IT-u (hardveraj) i spadam u skupinu radnika na takvom mjestu sa znanjem za ugradnju komponenti. Sljedeća scena je da distributer dođe na pametnu ideju i kaže "Gospodine prema našim procjenama i obzirom da niste prošli naše testiranje te niste dovoljno stručni". To je ok ali kod proizvoda tipa Vaillant gdje nemaš upute i gdje piše da samo ovlaštena i stručna osoba to može ugraditi. To sa stvarima s police u kojima jasno i glasno dolaze upute nije slučaj. Kud bi nas tek to dovelo....
Na kraju krajeva ovdje ima članova koji su nakon naših domaćih "pravnika / trgovaca" kontaktirali proizvođače i ti isti proizvođači su im to uvažili pod jamstvo. I onda mi opet trgovac ide prodavati maglu o tome kako to ne bude išlo i na što ja imam pravo.
Usput zanima me odgovor za člana "Punio4"